Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Bindweefselmassage

Heeft u last van een verslapte huid of een vale huid? U kunt dan een bindweefselmassage in ondergaan. Bij Beautique Nathalie is deze massage gericht op het gezicht. De massage biedt meerdere voordelen voor uw huid, waardoor de algehele conditie van uw huid verbeterd wordt. Tevens maakt dit de behandeling geschikt voor diverse huidproblemen.

Wat zijn de voordelen van een bindweefselmassage ?

De bindweefselmassage heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof bevorderd wordt. Deze behandeling is dan ook zeer geschikt voor een slecht doorbloede huid, voor couperose en voor een rokershuid. Tevens is de bindweefselmassage een goede anti-aging behandeling. Een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Daarnaast helpt een bindweefselmassage bij acne. Mocht u één of meerdere van de bovenstaande huidproblemen herkennen, dan kunt u contact opnemen met Nathalie.

Zij vertelt u graag welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Voor de behandeling wordt altijd een huiddiagnose gesteld. Zo kan Nathalie bepalen met welke behandeling uw huid optimaal verzorgd wordt. U kunt de bindweefselmassage elke week te ondergaan (gedurende 6 a 8 weken is aan te raden ), zodat de conditie van uw huid blijft verbeteren. Na de kuur raden wij u aan om één keer in de zes weken terug te komen. Om het resultaat van de behandeling te versterken kunt u thuis gebruik maken van verzorgingsproducten die zijn afgestemd op uw huid. Bij Beautique Nathalie wordt enkel gewerkt met producten van hoogstaande merken.

Wilt u een bindweefselmassage boeken?

De bindweefselmassage bij Beautique Nathalie boeken is binnen enkele minuten geregeld. U hoeft alleen maar onder de ‘Bindweefsel’ behandeling te klikken op in de online agenda. U kunt ook contact opnemen met Nathalie via WhatsApp 06-21570179 en beautiquenathalie@gmail.com.

Waar kun je terecht voor een Bindweefselmassage in Apeldoorn?

Beautique Nathalie is  vanaf  April 2024 gevestigd in Sportschool Ten Tije Sport &wellness. Op de begaande grond zit de  behandelruimte (vroeger was dit de kleedruimte van het zwembad). De werkdagen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Als je bij Ten Tije binnenkomt kun je je melden bij de balie en daarna plaats nemen in de loungeruimte. Je wordt door Nathalie opgehaald. Parkeren kan op het terrein van Sportschool Ten Tije. Achter het terrein van sauna Apeldoorn is er ook nog een extra ruime parkeerplaats speciaal voor Ten Tije leden. De fiets kan voor de ingang neergezet worden.

Beautique Nathalie Apeldoorn

werktijden

Ma.09.00 – 17.00 uur
Di.gesloten
Wo.09.00 – 17.00 uur
Do.08.30 - 17.00 uur
Vr.08.30 – 17.00 uur
 

Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!