Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Bindweefselmassage Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Bindweefselmassage in Apeldoorn

Heeft u last van een verslapte huid of een vale huid? U kunt dan een bindweefselmassage in Apeldoorn ondergaan. Bij Beautique Nathalie is deze massage gericht op het gezicht. De massage biedt meerdere voordelen voor uw huid, waardoor de algehele conditie van uw huid verbeterd wordt. Tevens maakt dit de behandeling geschikt voor diverse huidproblemen.

Wat zijn de voordelen van een bindweefselmassage in Apeldoorn?

De bindweefselmassage in Apeldoorn heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof bevorderd wordt. Deze behandeling is dan ook zeer geschikt voor een slecht doorbloede huid, voor couperose en voor een rokershuid. Tevens is de bindweefselmassage een goede anti-aging behandeling. Een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Daarnaast helpt een bindweefselmassage bij acne. Mocht u één of meerdere van de bovenstaande huidproblemen herkennen, dan kunt u contact opnemen met Nathalie. Zij vertelt u graag welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Voor de behandeling wordt altijd een huiddiagnose gesteld. Zo kan Nathalie bepalen met welke behandeling uw huid optimaal verzorgd wordt. U dient de bindweefselmassage elke week te ondergaan (gedurende acht weken), zodat de conditie van uw huid blijft verbeteren. Na de kuur raden wij u aan om één keer in de zes weken terug te komen. Om het resultaat van de behandeling te versterken kunt u thuis gebruik maken van verzorgingsproducten die zijn afgestemd op uw huid. Bij Beautique Nathalie wordt enkel gewerkt met producten van hoogstaande merken.

Wilt u een bindweefselmassage in Apeldoorn boeken?

De bindweefselmassage in Apeldoorn bij Beautique Nathalie boeken is binnen enkele minuten geregeld. U hoeft alleen maar onder de ‘Bindweefsel’ behandeling te klikken op ‘Informatie & boeken’. Op de volgende pagina kunt u de bindweefselmassage selecteren, evenals de gewenste datum en het gewenste tijdstip. U kunt ook contact opnemen met Nathalie via 06-21570179 en beautiquenathalie@gmail.com.

Bindweefselmassage Apeldoorn

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!