Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Heliocare

Revolutonair dermatologische zonnebescherming

Heliocare

anti-aging, hydrateren & beschermen

Heliocare heeft dé elementen voor het verkrijgen en behouden van een jeugdige, gezonde en beschermde huid.

Beautique Nathalie in Apeldoorn werkt met dit merk omdat Heliocare een uniek gestandaardiseerd extract van Polypodium leucatomus bevat. Fernblock genaamd! Dit is een tropische varen die oorspronkelijk in het water leefde, maar zich aan het leven aan land heeft aangepast door natuurlijke beschermingsmechanismen tegen zonlicht te ontwikkelen.

De exclusieve Fernblock® technologie is het resultaat van gemeenschappelijk onderzoek door Cantabria Labs en Dr. Fitzpatrick van Harvard University (Harvard Medical School) naar de ontwikkeling van een doeltreffende zonnebescherming.

 

Heliocare 360

Heliocare is de absolute topper onder onze topische zonnebeschermingsproducten. Deze producten beschermen namelijk tegen het volledige zonnespectrum: UVA, UVB, BLAUW LICHT en INFRAROOD-A. Ideaal voor de gevoelige huid.

Is een dermatologische zonnebeschermingslijn . De topische formules bevatten naast de Fernblock technologie ook nog innovatieve zonnefilters en anti oxidanten, die de huid in hoge mate beschermen tegen schade als gevolg van blootstelling aan de zon.

Kan rekenen op erkenning door artsen wereldwijd en op een brede wetenschappelijke ondersteuning met verschillende publicaties in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften. De doeltreffendheid de producten werd bewezen aan de hand van meer dan 50 studies op ruim 1200 proefpersonen.

 

Heliocare heeft de meest complete zonnebescherming!

Uit recent onderzoek is gebleken dat de huid niet alleen door UV wordt beschadigd, ook bepaalde golflengten in het zichtbare lichtspectrum (met name blauw licht) en infraroodstraling kunnen de huid aantasten.

 

 UVB  .  UVA  .   BlAUW LICHT( HEVL)  .  INFRAROOD

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist