Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Oxy Triple Treatment

Oxy Triple Treatment is een fantastische behandeling in 3 stappen om de huidtextuur te verbeteren. Je krijgt een prachtige, gladde huid die stevig en tegelijk heerlijk zacht aanvoelt.

Oxy Triple Treatment

60 minuten per behandeling vanaf € 99.00

Oxy Triple Treatment bestaat uit:

Stap 1 verstevigende werking door middel van radiofrequentie

RF werkt op basis van radiogolven, ook wel radiofrequent (RF) genoemd. De huid wordt tot diep in de huidlagen (dermis) opgewarmd. 

Je huid wordt in deze stap verwarmd. Het verbetert de elasticiteit en structuur van de huid. Ook voelt de RF behandeling als een warme, aangename massage.

De RF behandeling en de temperatuurstijging die in de huid optreedt, veroorzaken een samentrekking van het aanwezige collageen. De fibroblasten (de belangrijkste cellen van het bindweefsel) worden hierdoor geactiveerd nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid.

Stap 2: Scrub en zuurstofbehandeling

In deze stap wordt je huid gescrubd, het krijgt een flinke zuurstof boost en actieve werkstoffen worden door de huid opgenomen. Je voelt goed dat de huid een boost krijgt. 

De bovenste huidlaag wordt op milde wijze gescrubd en overtollige dode huidcellen worden verwijderd. Er wordt een speciale(pod) gebruikt die rijk is aan actieve essentiële werkstoffen zoals retinol, peptiden en anti-oxidanten.

Je kunt kiezen uit twee pods:

Anti-aging: gericht op het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Vermindert de tekenen van huidveroudering, reduceert rimpeltjes en lijntjes, maakt de huid glad, verjongt en verfrist.
Verhelderen: gericht op het verhelderen en egaliseren van de huid. Egaliseert de teint, balanceert de pigmentatie, maakt de huid glad, verfrist.

 
​De gel wordt vooraf op de huid aangebracht en veroorzaakt ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die op de huid uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. De combinatie van exfoliatie en de zuurstofvoorziening van binnenuit zorgt voor een vlotte opname van de werkstoffen die door de pod worden afgegeven.

Oxy Triple Treatment geschikt bij

 • rimpels en lijntjes
 • acne littekens
 • pigmentvlekken
 • verslapte en verouderende huid
 • vale, doffe huid
 • grove poriën, grove huidstructuur

De voordelen

 • Pijnloos
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Natuurlijk resultaat
Oxy Triple Treatment

Stap 3: Insluizen serum dmv ultrasound

Een serum met vitamines, mineralen, essentiële voedingstoffen en hyaluron worden in de huid gesluisd dmv ultrasound. Het voelt verkoelend aan op de huid.

Ultrasound werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en beter hun werk doen.​

Belangrijke punten voor thuis

Na een Oxy Triple Treatment:
 • Vermijd sporten, zwaar tillen of andere zeer inspannende activiteiten (ivm warmte en transpiratie).
 • Vermijd zonlicht, zonnebank en sterke temperatuurverschillen zoveel mogelijk.
 • Breng dagelijks een crème met zonbeschermingsfactor (SPF) 30 of 50 aan.
 • Onderga tot 2 weken na de behandeling geen chemische peeling (zuren, retinol) of laserbehandeling.

Contra-indicaties Oxy Triple Treatment

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist