Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

PRX-T33 Skin Booster

een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft

PRX-T33 Skin Booster

kuur van 5 a 6 behandelingen het mooiste resultaat!

PRX-T33 Skin Booster, wat is dat eigenlijk?

PRX-T33 Skin Booster No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Beautique Nathalie in Apeldoorn  gebruikt deze gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Ervaar deze Skin Booster: het revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Een bijzondere Anti-aging formule, vooral de verouderde en verslapte huid, geeft PRX-T33 Skin Booster een optimaal effect in kuurverband.

Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig om het  uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder,voller en steviger. Na 5 behandelingen, wordt dit resultaat 6 tot 8 maanden vast gehouden! 

PRX-T33 Skin Booster werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals Oxy Triple Treatment, Microneedling, Bio Pulse Therapie, etc.

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten!

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2  in PTX-T33 Skin Booster passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten.

Daarnaast stimuleert TCA de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

PRX-T33 Skin Booster

Contra indicaties van de PRX-T33

• Geïrriteerde huid
• Seborroïsch eczeem
• Allergie op kojinezuur
• Latex allergie, als latex handschoenen worden gebruikt
• Zwangerschap en borstvoeding
• Overgevoeligheid voor geneesmiddelen
• Herpes Simplex of actieve infectie

Er wordt eerst een intake formulier ingevuld en een toestemmingsformulier getekend voor dat de behandeling uitgevoerd wordt.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow.

Wat gebeurt er na de PRX-T33 Skin Booster behandeling met mijn huid?

Na de behandeling kan de huid rood kleuren en warm aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling.

Direct na de behandeling brengt de huidspecialist eerst de eyecontour rondom de ogen aan en daarna de WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING FACE CREAM met shea butter aan op het behandelde gebied om de hydrolipidische film van de huid te herstellen, droogheid te voorkomen en tijdelijke roodheid te verzachten.

De tijdelijke roodheid kan gecamoufleerd worden met de ICP cream (SPF 50). Deze camouflage beschermt de huid tegen de zon.
Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
Bescherm de huid en voorkom zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Gebruik dagelijks een zonbescherming met een hoge UV-factor (SPF-50), zoals de ICP cream.

U krijgt na de behandeling een nazorginstructie formulier toegestuurd per mail.

Is PRX-T33 Skin Booster veilig?

PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft. Deze skin booster is een CE-gemarkeerde medische methode, meer dan 10 jaar klinisch onderzoek en meer dan een miljoen behandelingen uitgevoerd. Direct na de eerste behandeling kun je het effect van PRX-T33 op je huid zien en voelen:

* Onmiddellijk liftend effect
* Vernauwing van de huidporiën
* Egale huidtint
* Verhelderen van pigmentvlekken
* Ontstekingsremmend effect

PRX-T33 Skin Booster is geen peeling!

Maar een innovatieve huidstimulator die radicaal verschilt van peelings doordat het een gericht effect heeft op de dermis zonder de opperhuid te beschadigen. Hierdoor kent de behandeling geen leeftijdsbeperkingen, seizoensinvloeden of hersteltijd.

Voor er gestart kan worden met een PRX-T33 behandeling wordt er eerst een  uitgebreide intake en huidanalyse ingepland! U krijgt een uitgebreide productadvies en we bespreken de mogelijkheden voor een bij jouw huid en wensen passend behandeltraject. Mocht u met een kuur gaan starten dan zal het *intakebedrag in mindering worden gebracht bij een kuur van 5 behandelingen aansluitend. *korting op de laatste behandeling van de kuur.

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!
Afspraak inplannen
PRX-T33 Skin Booster

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist