Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

IK Skin Perfection

Pure Power, Truly Natural.

Ik Skin Perfection

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij IK centraal.

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. 

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten worden ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

De filosofie

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Onze doelstelling is om jou bewust te maken van je huid en je keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt.
Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

Door onze ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.

Pure Power, Truly Natural.

 

IK kiest bewust. Jij ook?

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij ons centraal. Samen met jou wil IK haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kiezen wij voor duurzame verpakkingen en karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven.

Ook kiest IK Skin Perfection voor recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Met dit unieke glas bieden hun producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven ze minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid! Op deze manier houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk. Kies bewust!

Onlangs zijn de verpakkingen genomineerd voor de European Carton Excellence Award, Europa’s meest prestigieuze prijs voor kartonverpakking. IK Skin Perfection mocht zich één van de vier finalisten noemen in de strijd op de award voor Beste Verpakking van 2017. De jury roemde de verpakkingen om het feit de 100% natuurlijke producten worden weerspiegeld in de verpakking die alleen bestaat uit FSC-karton. Deze verpakking onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie. Een prachtig oordeel vind ik!

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Bovendien wordt er samengewerkt op diverse sociale werkplaatsen in Nederland. Daarmee stimuleerd Ik skin Perfection de onafhankelijkheid in onze samenleving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist