Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Retipalm

Beautique Nathalie in Apeldoorn; hier staat anti aging centraal.

Retipalm

Retipalm staat voor Retinylpalmitaat

Het anti aging concept van Retipalm is een ideale partner in het domein van de cosmetische chirurgie. Daarnaast helpt deze verzorging te beschermen, normaliseren en stabiliseren.

De huidverzorgingsproducten van Retipalm bevatten de meest effectieve huid vitaminen en anti-oxidanten zoals A, C, E en bètacaroteen. Het is een wetenschappelijk concept dat gebaseerd is op een intelligent 3 stappen progamma met verschillende hoge dosissen Vitamine concentraties. Onder andere vitamine A, C en E. Het beschermd de huid tegen milieu invloeden die zorgen voor vroegtijdige veroudering en houd de huid in een goede gezondheid. De probleemhuiden en geïrriteerde huiden normaliseren en stabiliseren.

Voor iedere (probleem)huid, ook voor en na plastische chirurgie

De producten kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden met chirurgie naargelang het huidprobleem. Zo zijn ze ideaal ter voorbereiding en nabehandeling waardoor ze bijdragen tot een optimaal resultaat en litteken genezing. Retipalm is er voor iedere huid, irriteert niet, voelt aangenaam aan en is vrij van allergie veroorzakende stoffen.

De verpakking van de huidverzorgingsproducten van Retipalm zijn speciaal ontwikkeld om de werking en versheid van de actieve substanties te behouden. Ze beschermt tegen kwalijke invloeden zoals zuurstof, licht en bacteriën. Daarnaast zorgt het pompsysteem voor altijd de optimale en economische dosering en garandeert hygiëne.

RETIPALM- DERMA COSMETIC ®
Beautique Nathalie Apeldoorn

Producten van Retipalm zijn vrij van:

  • Chemische bewaarstoffen
  • Parabenen
  • Minerale olien
  • Pseudowerkstoffen
  • Geurstoffen (parfum)
  • Parrafine
  • Kleurstoffen
  • Dierlijke extracten

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist