Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Huidverbetering Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Huidverbetering in Apeldoorn

Wilt u de conditie van uw huid laten verbeteren? U kunt dan een behandeling boeken voor de huidverbetering in Apeldoorn bij Beautique Nathalie. De behandeling wordt volledig op uw huid en wensen afgestemd, waardoor uw huid altijd optimaal verzorgd wordt.

Welke behandelingen zijn er voor de huidverbetering in Apeldoorn?

Bij Beautique Nathalie kunt u diverse behandelingen boeken voor de huidverbetering in Apeldoorn. Elke behandeling begint met het stellen van een huiddiagnose. Zo kan ik bepalen welke behandeling het beste aansluit bij uw huid. Als u uw huid even een oppepper wilt geven, dan kunt u kiezen voor een behandeling zoals de ‘Quick’ en de ‘Basic’. Na de behandeling is uw huid heerlijk glad en verzorgd. Heeft u last van acne of onzuiverheden? Dan kunt u kiezen voor de Dieptereiniging. Wilt u uw huid een jeugdige uitstraling geven? De ‘Bindweefsel’ of de ‘Oxy Triple Treatment’ zijn erop gericht om de huid flink aan het werk te zetten.

Het is altijd mogelijk om een basic behandeling te combineren met het harsen van bovenlip en het verven van de wimpers en wenkbrauwen. De behandelingen voor de huidverbetering in Apeldoorn zorgen voor het beste resultaat als u elke 4 tot 6 weken langskomt. Daarnaast zult u thuis afgestemde producten moeten gebruiken. Huidproblemen worden zo optimaal behandeld. Nathalie stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en u kunt bij haar diverse producten van hoogstaande merken aanschaffen.

Behandeling voor huidverbetering in Apeldoorn boeken?

U kunt eenvoudig een behandeling voor de huidverbetering in Apeldoorn boeken. Op deze website klikt u op ‘Informatie & boeken’ bij de gewenste behandeling. Vervolgens kunt u aan de rechterzijde een afspraak inplannen. Heeft u vragen over een bepaalde behandeling? Dan kunt u via WhatsApp contact opnemen via 06-21570179 of u kunt een mail sturen naar beautiquenathalie@gmail.com.

Waar moet je zijn voor huidverbetering in Apeldoorn?

Beautique Nathalie is gevestigd in de  Sportschool Ten Tije Sport & Wellness. Op de begaande grond zit de  behandelruimte (vroeger was dit de kleedruimte van het zwembad). Vanaf 11 maart 2024 is dat de nieuwe locatie en zijn de werkdagen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Als je bij Sportschool Ten Tije binnenkomt kun je je melden bij de balie en daarna plaats nemen in de loungeruimte. Je wordt door Nathalie opgehaald. Parkeren kan op het terrein van Ten Tije. Achter het terrein van sauna Apeldoorn is er ook nog een extra ruime parkeerplaats speciaal voor Sportschool Ten Tije klanten. De fiets kan voor de ingang neergezet worden.

Sportschool Ten Tije sport en wellness
Beautique Nathalie Apeldoorn
 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Werktijden

Ma.09.00 – 17.00 uur
Di.gesloten
Wo.09.00 – 17.00 uur
Do.08.30 - 17.00 uur
Vr.08.30 – 17.00 uur

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!