Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

HydroPeptide®

Revolutonair anti-agingmerk op basis van peptiden

HydroPeptide®

Zuiveren, voeden, ontspannen, stimuleren, hydrateren & beschermen

Dé elementen voor het verkrijgen en behouden van een jeugdige, gezonde en heldere huid.

Beautique Nathalie in Apeldoorn werkt met dit merk omdat HydroPeptide® al deze elementen aan bod laat komen, in zo min mogelijk stappen, met een minimum aan producten en toch met een spectaculair huid-verjongend resultaat!

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn eiwitverbindingen en werken als celboodschappers. Doordat peptiden hele kleine moleculen zijn kan de huid ze goed opnemen. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo verminderen lijntjes en rimpels duidelijk. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit.

Op dit moment gebruikt HydroPeptide® meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met stamcellen, groeifactoren, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Door deze ongelofelijk innovatieve mix van peptiden in hoge concentraties zorgt dit voor geweldige resultaten.

Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken en heeft vele awards binnen gesleept. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht. Elke HydroPeptide® huidverzorgingsprodukt heeft zijn eigen combinatie van verschillende peptiden. Zodat er telkens meerdere signalen afgegeven worden aan de huid. 

Hydropeptide bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van de huid, zoals puistjes of overgevoeligheid.

De compacte serie van HydroPeptide zijn er op gemaakt het dagelijkse verzorgingsritueel te vereenvoudigen maar dan wel met het hoogst haalbare resultaat! U kunt verwachten dat uw huid steviger, gladder, stralender en gezonder wordt!

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist