Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Microneedling

Microneedling voor de behandeling van acné-littekens, fijne lijntjes, grove poriën, huidveroudering & littekens

Microneedling

De perfecte behandeling voor een mooiere huid met Microneedling

Wilt u graag een mooiere huid en bent u op zoek naar een Microneedling behandeling die onder andere helpt bij acne-littekens, huidveroudering en grove poriën? Deze therapie is ook uitermate geschikt in combinatie met peelings of  Biopulse Therapie.

Wist u dat u 3 tot 4 weken na de behandeling al duidelijk verschil ziet? Uw huid is egaler van kleur en oogt daardoor frisser en gezonder.

Wat houdt Microneedling precies in?

Microneedling is een therapie speciaal gericht op verbetering van de huid. Het verbetert de huidstructuur en verminderd fijne lijntjes. Voordat we kunnen starten met deze behandeling, is het belangrijk dat u een intake inplant. Tijdens deze intake kijken we namelijk eerst of uw huid wel geschikt is voor deze behandeling.

Is uw huid geschikt voor de behandeling? Dan kunt u mooie resultaten verwachten van de Microneedling.

Microneedling verzorgt u huid tot in de diepte!

Microneedling zorgt naast een egalere huid en een frissere look ook voor herstructurering en opbouw van collagene vezels in het gezicht. Dit proces zorgt ervoor dat de huid ook geleidelijk aan in de diepte wordt aangepakt. Hierdoor gaat u met microneedling de veroudering van uw huid tegen. Door de behandeling wordt de algemene structuur van de huid aangepakt, hierdoor verdwijnen zichtbare lijntjes. Maar ook de diepere oppervlakte van uw huid wordt door middel van microneedling aangepakt.

Het resultaat van de behandeling is niet alleen afhankelijk van de behandeling zelf. Bij aanvang wordt eerst een intake ingepland. Tijdens deze intake wordt er gekeken naar uw huid en de mogelijkheden van microneedling. Is uw huid geschikt voor deze behandeling? Dan kijken we ook samen met u naar uw leefstijl. We voorzien u van handige tips en tricks die de behandeling ondersteunen. Het is belangrijk dat u deze tips ook toepast in uw dagelijks leven om het gewenste resultaat te bereiken. Een mooie huid bereikt u namelijk niet alleen met microneedling, maar ook door goed naar uw huidige leefstijl te kijken en waar nodig aanpassingen te verrichten. Op deze manier werkt u zowel van binnen als van buiten aan een stralende huid.

Twijfel niet en boek uw eerste afspraak

Bent u benieuwd of Microneedling ook een geschikte behandeling is voor uw huid? Maak dan een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake kijken wij graag naar de mogelijkheden om de behandeling voor u uit te kunnen voeren.

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neemt u ook dan gerust contact met ons op. Samen werken we aan een stralende en egale huid, van binnen en van buiten!

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist