Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Schoonheidsbehandeling Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidsbehandeling in Apeldoorn

Wilt u eens heerlijk ontspannen tijdens een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn? U kunt dan een behandeling boeken bij Beautique Nathalie. Haar behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar ook verbetert het de conditie van uw huid. Naast de gezichtsbehandelingen biedt Nathalie nog diverse deelbehandelingen aan.

Welke schoonheidsbehandeling in Apeldoorn kunt u ondergaan?

Bij Beautique Nathalie bepaalt u zelf welke schoonheidsbehandeling in Apeldoorn u ondergaat. Uiteraard helpt Nathalie u bij het bepalen van de meest effectieve behandeling. Eerst zal zij een huiddiagnose stellen, zodat ze weet waar uw huid behoefte aan heeft. Vervolgens kiest zij de meest effectieve behandeling en ze stelt een persoonlijk behandelplan op om uw huid te verbeteren. Zij werkt enkel met producten van hoogstaande merken, zodat het beste resultaat behaald wordt. Naast de basisbehandelingen biedt Nathalie ook specifieke behandelingen aan die gericht zijn op het verminderen van acne en op het verjongen van de huid. De behandelingen kunnen om de paar weken herhaald te worden om de huid te verbeteren en om de verbeterde huidconditie te behouden. Tevens kunt u thuis gebruik maken van afgestemde producten zodat uw huid optimaal verzorgd wordt. Dit zal voor het beste resultaat zorgen. Wilt u de gezichtsbehandeling combineren met een deelbehandeling of wilt u enkel een deelbehandeling boeken? Er is veel mogelijk. De andere behandelingen die Nathalie aanbiedt zijn het harsen van diverse lichaamsdelen, het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers en wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up voor verschillende gelegenheden.

Een afspraak inplannen voor een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn?

Het inplannen van een afspraak bij de schoonheidsbehandeling in Apeldoorn is zo geregeld. U kunt bij de gewenste behandeling op ‘Informatie & boeken’ klikken. Op de volgende pagina kunt u een datum en tijdstip selecteren om de behandeling te boeken. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Nathalie via 06-21570179 of via beautiquenathalie@gmail.com.

Schoonheidsbehandeling Apeldoorn

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!