Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Schoonheidsbehandeling Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidsbehandeling in Apeldoorn

Wilt u eens heerlijk ontspannen tijdens een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn? U kunt dan een behandeling boeken bij Beautique Nathalie. Haar behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar ook verbetert het de conditie van uw huid. Naast de gezichtsbehandelingen biedt Nathalie nog diverse deelbehandelingen aan.

Welke schoonheidsbehandeling in Apeldoorn kunt u ondergaan?

Bij Beautique Nathalie bepaalt u zelf welke schoonheidsbehandeling in Apeldoorn u ondergaat. Uiteraard helpt Nathalie u bij het bepalen van de meest effectieve behandeling. Eerst zal zij een huiddiagnose stellen, zodat ze weet waar uw huid behoefte aan heeft. Vervolgens kiest zij de meest effectieve behandeling en ze stelt een persoonlijk behandelplan op om uw huid te verbeteren. Zij werkt enkel met producten van hoogstaande merken, zodat het beste resultaat behaald wordt. Naast de basic behandeling biedt Nathalie ook specifieke behandelingen zoals de Special behandeling en de Oxy Triple Treatment.

De behandelingen kunnen om de paar weken herhaald worden om de huid te verbeteren en om de verbeterde huidconditie te behouden. Tevens kunt u thuis gebruik maken van afgestemde producten zodat uw huid optimaal verzorgd wordt. Dit zal voor het beste resultaat zorgen. Wilt u de gezichtsbehandeling combineren met een deelbehandeling of wilt u enkel een deelbehandeling boeken? Er is veel mogelijk. De andere behandelingen die Nathalie aanbiedt zijn het harsen van diverse lichaamsdelen, het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers en wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up voor verschillende gelegenheden. Bekijk de prijslijst van alle behandelingen.

Een afspraak inplannen voor een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn?

Het inplannen van een afspraak bij de schoonheidsbehandeling in Apeldoorn is zo geregeld. U kunt bij de gewenste behandeling op ‘Informatie & boeken’ klikken. Op de volgende pagina kunt u een datum en tijdstip selecteren om de behandeling te boeken. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Nathalie via WhatApp 06-21570179 of via beautiquenathalie@gmail.com.

Werktijden

Ma.09.00 – 17.00 uur
Di.gesloten
Wo.09.00 – 17.00 uur
Do.08.30 - 17.00 uur
Vr.08.30 – 17.00 uur
Beautique Nathalie Apeldoorn

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!