Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn De Maten

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidsspecialiste in Apeldoorn de Maten

Wilt u uw huid optimaal laten verzorgen? Boekt u dan een behandeling bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten. Zij biedt diverse gezichtsbehandelingen aan zodat u met elk huidprobleem bij haar terecht kunt. Natuurlijk kunt u tevens een behandeling boeken als u een ontspannende behandeling wilt ondergaan.

Welke behandelingen biedt de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn de Maten aan?

De behandelingen van de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten zijn altijd gericht op het verbeteren van uw huid. Daarnaast is elke behandeling zeer ontspannend. Beautique Nathalie is gespecialiseerd in huidverbetering. U kunt bij haar een afspraak inplannen als u last heeft van huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes, rimpels en couperose. Nathalie zal eerst een huiddiagnose stellen zodat ze een persoonlijk behandelplan voor u op kan stellen. Elke huid is tenslotte anders, waardoor elke huid op een andere manier behandeld dient te worden. Er zijn diverse gezichtsbehandelingen die geschikt zijn voor elke huid. Daarnaast zijn er specifieke behandelingen voor een bepaald huidprobleem. Enkele voorbeelden van zulke behandelingen zijn de bindweefselmassage en de mesotherapie. U kunt de huidverbeterende behandelingen combineren met deelbehandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen, het harsen van het gezicht of bepaalde lichaamsdelen, het verven van de wimpers en wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up. Zo kunt u eenvoudig diverse behandelingen op één dag ondergaan.

Hoe kunt u de gewenste behandeling boeken bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn de Maten?

Wilt u een bepaalde behandeling boeken bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten? U hoeft alleen maar bij de gewenste behandeling te klikken op ‘Informatie & boeken’. Daarna geeft u aan op welke datum en op welk tijdstip de behandeling plaats dient te vinden. Wilt u meer weten over een bepaalde behandeling? Neemt u dan contact op met Nathalie via 06-21570179 of beautiquenathalie@gmail.com.

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn de Maten

Werktijden

Ma.09.00 – 15.00 uur
Di.09.00 – 15.00 uur
Wo.09.00 – 11.30 uur
Do.gesloten
Vr.09.00 – 15.00 uur

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!