Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn De Maten

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidsspecialiste in Apeldoorn de Maten

Wilt u uw huid optimaal laten verzorgen? Boekt u dan een behandeling bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten. Zij biedt diverse gezichtsbehandelingen aan zodat u voor meerdere huidprobleem bij haar terecht kunt. Natuurlijk kunt u tevens een behandeling boeken als u een ontspannende behandeling wilt ondergaan.

Welke behandelingen biedt schoonheidssalon Beautique Nathalie aan?

De behandelingen van de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten zijn altijd gericht op het verbeteren van uw huid. Daarnaast is elke behandeling zeer ontspannend. Beautique Nathalie is gespecialiseerd in huidverbetering. U kunt bij haar een afspraak inplannen als u last heeft van huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes, vochtarme huid en couperose. Nathalie zal eerst een huiddiagnose stellen zodat ze een persoonlijk behandelplan voor u op kan stellen. Elke huid is tenslotte anders, waardoor elke huid op een andere manier behandeld dient te worden. Er zijn diverse gezichtsbehandelingen die geschikt zijn voor elke huid. Daarnaast zijn er specifieke behandelingen voor een bepaald huidprobleem. Enkele voorbeelden van zulke behandelingen zijn de Biopulse Therapie behandeling en de PRX-T33 skin booster.

U kunt de huidverbeterende behandelingen combineren met deelbehandelingen, zoals het verven van de wimpers en wenkbrauwen en Rode ledtherapie. Heeft u misschien huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld steelwratjes of hier en daar wat gesprongen vaatjes (couperose)? Uiteraard zijn deze ook goed te behandelen met de Tele’ way bij Beautique Nathalie. Zo kunt u eenvoudig diverse behandeling ondergaan.

Hoe boek ik een behandeling bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn de Maten?

Wilt u een bepaalde behandeling boeken bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn De Maten? U hoeft alleen maar bij de gewenste behandeling te klikken via de online agenda. U kunt ook de  App van Beautique Nathalie downloaden en nog gemakkelijker een afspraak inplannen. Wilt u meer weten over een bepaalde behandeling? Neemt u dan contact op met Nathalie via WhatsApp 06-21570179 of beautiquenathalie@gmail.com.

Waar is Beautique Nathalie gevestigd?

Beautique Nathalie is gevestigd vanaf 2 april 2024 in  Sportschool Ten Tije Sport &wellness in de maten. Op de begaande grond zit de  behandelruimte (vroeger was dit de kleedruimte van het zwembad). De werkdagen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Als je bij Sportschool Ten Tije binnenkomt kun je je melden bij de balie en daarna plaats nemen in de loungeruimte. Je wordt door Nathalie opgehaald. Parkeren kan op het terrein van Ten Tije. Achter het terrein van Sauna Bodycare Apeldoorn is er ook nog een extra ruime parkeerplaats speciaal voor Ten Tije leden. De fiets kan voor de ingang neergezet worden.

Beautique Nathalie Apeldoorn
Beautique Nathalie Apeldoorn
Ma.09.00 – 17.00 uur
Di.gesloten
Wo.09.00 – 17.00 uur
Do.08.30 - 17.00 uur
Vr.08.30 – 17.00 uur
Sportschool Ten Tije sport en wellness

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!