Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Visagie

Advies & een geheel verzorgde make-up look

Visagie

Exclusieve en trendy make up bij Beautique Nathalie

Bij Beautique Nathalie kunt u terecht voor een dag- of avond make-up, ga voor goed advies door de visagist en laat u een stralende make-up look aanmeten.

In het enorme aanbod aan make-up producten is het vaak lastig kiezen welk product voor jouw geschikt is. Waarom een foundation of concealer? En kies ik dan het juiste product en welke kleur is geschikt voor mij? Het opmaken van de ogen… welke kleur oogschaduw, oogpotlood of eyeliner past bij mij en hoe breng ik dit op een professionele manier aan.

Malu Wilz en John van G

Beautique Nathalie werkt met het make-up merk Malu Wilz en John van G, het zijn een trendy merken met een ruim assortiment dat meegaat met de nieuwste modekleuren.  Kijk voor meer informatie op de prijslijst. 
 
Een exclusief en trendy merk met een ruim assortiment dat twee maal per jaar wordt aangevuld met de nieuwste modekleuren geïnspireerd door de internationale modeshows. De kracht van Malu Wilz ligt in het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de producten zijn dierproefvrij. Een kwaliteitsproduct “Made in Germany”.

 

Zelf ervaren?

Vind u het lastig om een goede make-up aan te brengen? Of weet u niet welke kleuren uw ogen het mooiste uitkomen? U kunt een plekje reserveren voor een make-up advies van  45 minuten waarin u wordt opgemaakt met de make-up van Malu Wilz en John van G. Bij aanschaf vanaf 75 euro aan make-up producten vervalt de 45 euro voor de make-up advies.
U kunt een plekje reserveren via WhatsApp: 06-21570179

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist