Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Visagie

Advies & een geheel verzorgde make-up look

Visagie

Exclusieve en trendy make up bij Beautique Nathalie

Bij Beautique Nathalie kunt u terecht voor proef, bruids- en dag- of avond make-up, ga voor goed advies door de visagist en laat u een stralende make-up look aanmeten.

In het enorme aanbod aan make-up producten is het vaak lastig kiezen welk product voor jouw geschikt is. Waarom een foundation of concealer? En kies ik dan het juiste product en welke kleur is geschikt voor mij? Het opmaken van de ogen… welke kleur oogschaduw, oogpotlood of eyeliner past bij mij en hoe breng ik dit op een professionele manier aan.

Malu Wilz

Beautique Nathalie werkt met het make-up merk Malu Wilz, het is een trendy merk met een ruim assortiment dat meegaat met de nieuwste modekleuren.  Kijk voor meer informatie op de prijslijst. 
 
Een exclusief en trendy merk met een ruim assortiment dat twee maal per jaar wordt aangevuld met de nieuwste modekleuren geïnspireerd door de internationale modeshows. De kracht van Malu Wilz ligt in het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de producten zijn dierproefvrij. Een kwaliteitsproduct “Made in Germany”.

 

Zelf ervaren?

Er zijn meerdere zaterdagen in het jaar dat ik een Malu Wilz make-up advies dag organiseer. U kunt een plekje reserveren van 45 minuten waarin u wordt opgemaakt met de make-up van Malu Wilz. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van 15 euro. Bij aanschaf vanaf 50 euro aan make-up producten vervalt dit bedrag.

U kunt via de online afspraken agenda een plekje reserveren of via 06-21570179.

Beautique Nathalie is uitsluitend op afspraak geopend.

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist