Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Ekseption skincare nieuw bij Beautique Nathalie

ekseption skincare

Ekseption Skincare

Revolutionaire Peelings voor Stralende Huid: Ekseption Peelings & Skincare Brengt Organische Innovatie

In de wereld van huidverzorging is Ekseption Peelings & Skincare een toonaangevend merk dat zich onderscheidt door haar innovatieve aanpak van organische peelings. Waar traditionele peelings vaak gepaard gingen met een ongewenst “slangenhuid”-effect en een periode van ongemak, heeft Ekseption een nieuwe generatie peelings ontwikkeld die de voordelen van peeling bieden zonder de nadelen.

In het verleden werden agressievere ingrediënten zoals TCA, Glycol en Kojic Acid gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen. Dit leidde echter vaak tot een onplezierige, rode en schilferende huid, waardoor veel mensen zich oncomfortabel voelden in het openbaar. Dankzij jarenlang onderzoek en ontwikkeling, heeft Ekseption nu peelings geïntroduceerd die een veel subtielere benadering hanteren.

Het geheim van Ekseption’s peelings zit in de micro-exfoliatie. In plaats van de huid in een paar dagen drastisch te veranderen, verliest de huid op een geleidelijke manier over een periode van 28 dagen de oude cellen. Hierdoor blijft de beschermende barrière van de huid intact, terwijl de nieuwe, gezonde cellen de kans krijgen om op te bouwen. Bovendien worden deze processen ondersteund door hydraterende ingrediënten zoals gluconolactone, lactobionic acid, peptiden, retinol en hyaluron, die oneffenheden en onzuiverheden helpen te corrigeren.

Het resultaat is een stralende, egale en verbeterde huid, zonder de ongewenste bijwerkingen waar veel mensen bang voor zijn. Dit succes is te danken aan de jarenlange expertise, continue training en de passie van de huidspecialisten die achter Ekseption staan.

Of u nu kampt met acne, pigmentatie, rimpels of andere huidoneffenheden, de innovatieve peelings van Ekseption bieden een oplossing die uw verwachtingen zal overtreffen. Met hun organische en geavanceerde formules, belooft Ekseption Peelings & Skincare een revolutie in de wereld van huidverzorging.