Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Beautique Nathalie Apeldoorn

Beautique Nathalie Apeldoorn gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Meer dan een schoonheidsspecialist

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak biedt mijn schoonheidssalon Beautique Nathalie in Apeldoorn hoogstaande behandelingen, huidverbetering, wellness en kwaliteitsproducten.

Ik werk met producten van Retipalm, Skeyndor, IK Skin Perfection, Alpha-H, Heliocare, SPA, KRX en Ernani aan oplossingen voor een diversiteit aan huidproblemen zoals rimpels, rokershuid, couperose, verslapte huid, acne en littekens.

Huidverbeteringspraktijk Beautique Nathalie in Apeldoorn krijgt u de gelegenheid om even heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Even tijd voor u zelf, voor uiterlijke verzorging…

Uiterlijke schoonheid is verbonden aan een gezonde lifestyle; het kan u er fantastisch uit laten zien! Dagelijks goede verzorging van uw huid met de juiste producten plus regelmatige behandelingen bij de schoonheids-specialiste, zorgen dat u zich al vanaf de leeftijd van 35 jaar onderscheid van personen die hier geen aandacht aan besteden.

Graag geef ik u ook vrijblijvend tips voor het opbouwen en verbeteren van uw schoonheid en gezondheid.

Beautique Nathalie Apeldoorn

Werktijden

Ma.09.00 – 17.00 uur
Di.gesloten
Wo.08.30 – 17.00 uur
Do.08.30 - 17.00 uur
Vr.08.30 – 17.00 uur

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!