Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Beautique Nathalie Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Meer dan een schoonheidsspecialist

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak biedt mijn huidverzorgings- praktijk hoogstaande behandelingen, ontharingsmethode, wellness en kwaliteitsproducten.

Ik werk met producten van Retipalm, Hydropeptide, IK Skin Perfection, Alpha-H en Malu Wilz aan oplossingen voor een diversiteit aan huidproblemen zoals rimpels, rokershuid, couperose, verslapte huid, acne en littekens.

Huidverbeteringspraktijk Beautique Nathalie te Apeldoorn krijgt u de gelegenheid om even heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Even tijd voor u zelf, voor uiterlijke verzorging…

Uiterlijke schoonheid is verbonden aan een gezonde lifestyle; het kan u er fantastisch uit laten zien! Dagelijks intensieve verzorging van uw huid met de juiste producten plus regelmatige behandelingen bij de schoonheids-specialiste, zorgen dat u zich al vanaf de leeftijd van 35 jaar onderscheid van personen die hier geen aandacht aan besteden.

Graag geef ik u ook vrijblijvend tips voor een gezonde voeding voor het opbouwen en verbeteren van uw schoonheid en gezondheid.

Werktijden

Ma.09.00 – 15.00 uur
Di.09.00 – 15.00 uur
Wo.09.00 – 11.30 uur
Do.gesloten
Vr.09.00 – 15.00 uur

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!