Afspraak maken? Bel 06 2157 0179
Brugwachtershoeve 105 | Apeldoorn

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Nathalie is een ervaren schoonheidsspecialiste in Apeldoorn. Zij richt zich met haar schoonheidssalon Beautique Nathalie op diverse gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn zowel huidverbeterend en ontspannend. U kunt bij haar terecht als u last heeft van bepaalde huidproblemen. Tevens kunt u de gezichtsbehandelingen combineren met diverse deelbehandelingen.

De behandelingen die de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn aanbiedt

Bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn kunt u diverse behandelingen ondergaan. De meeste behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid. U kunt een behandeling boeken als u last heeft van een bepaald huidprobleem, maar ook als u uw huid goed wilt laten verzorgen. Een aantal behandelingen kunnen afgestemd worden op elk huidtype en er zijn specifieke behandelingen voor huidproblemen, zoals de mesotherapie en de bindweefselmassage. Nathalie stemt de behandeling altijd op uw huid af. Aan de hand van een huiddiagnose bepaalt zij welke behandeling voor het gewenste resultaat zal zorgen en welke producten voor uw huid geschikt zijn. Nathalie maakt enkel gebruik van producten van hoogstaande merken. De behandeling zal daardoor voor een optimaal resultaat zorgen. Wilt u een gezichtsbehandeling combineren met een andere behandeling? Bij de deelbehandelingen heeft u keuze uit het aanbrengen van diverse soorten make-up, zoals een dagmake-up, avondmake-up en bruidsmake-up. Tevens kunt u uw wenkbrauwen laten epileren of u kunt uw wenkbrauwen en/of wimpers laten verven. Nathalie biedt daarnaast harsbehandelingen aan voor verschillende lichaamsdelen.

Wilt u een bepaalde behandeling bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn boeken?

U kunt binnen enkele minuten een afspraak maken voor een behandeling bij Nathalie, de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn. Op de website gaat u naar de pagina ‘Afspraak inplannen’ om een datum en een tijdstip te selecteren. Het is mogelijk om meerdere behandelingen achter elkaar te plannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie. Haar telefoonnummer is 06-21570179 en haar e-mailadres is beautiquenathalie@gmail.com.

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn de Maten

Werktijden

Ma.09.00 – 15.00 uur
Di.09.00 – 15.00 uur
Wo.09.00 – 11.30 uur
Do.gesloten
Vr.09.00 – 15.00 uur

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!