Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Beautysalon Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Beautysalon in Apeldoorn

Bij de beautysalon in Apeldoorn kunt u terecht voor verschillende behandelingen. U kunt bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling ondergaan of bepaalde lichaamsdelen laten harsen. Bij Beautique Nathalie worden de behandelingen volledig op u afgestemd. Zo zullen de behandelingen voor het beste resultaat zorgen. U kunt behandelingen los boeken of u kunt ze met elkaar combineren.

Welke behandelingen kunt u ondergaan bij de beautysalon in Apeldoorn?

Bij Beautique Nathalie heeft u keuze uit diverse gezichtsbehandelingen. Een mooie huid is iets dat iedereen graag zou willen hebben. Dankzij de verschillende mogelijkheden die Nathalie biedt kan de conditie van vrijwel elke huid verbeterd worden. De eerste stap van een gezichtsbehandeling is altijd het stellen van een huiddiagnose. Zo weet Nathalie precies op welke manier en met welke producten zij uw huid moet behandelen.

Naast bijvoorbeeld een Bio Peel kruiden peeling  kunt u ook langskomen om uw huid een intensieve behandeling te geven, maar het is ook mogelijk om een kuur van enkele weken te volgen. Bijvoorbeeld de PTX-T33 skin booster kuur. Tijdens de kuur ondergaat u regelmatig een behandeling en u gebruikt thuis afgestemde verzorgingsproducten om uw huid te onderhouden. Door deze combinatie zult u zien dat uw huid snel verbeterd.

Bij de beautysalon in Apeldoorn van Nathalie kunt u tevens deelbehandelingen boeken. U kunt bijvoorbeeld bepaalde lichaamsdelen laten harsen of u kunt alleen uw wenkbrauwen laten epileren. Tevens kan Nathalie huidoneffenheden met de tele’ way verwijderen d.m.v coagulatie. Bijvoorbeeld ontsierende steelwratjes!

Wilt u een afspraak maken bij de beautysalon in Apeldoorn?

Het maken van een afspraak bij de beautysalon in Apeldoorn is binnen een paar minuten geregeld. U kiest de gewenste behandeling en dan klikt u op ‘Informatie & boeken’. Daarna vult u een datum en een tijdstip in om de behandeling te boeken. U kunt ook de app op uw telefoon installeren om eenvoudig een afspraak te kunnen maken.

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!