Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Diepte reiniging

Zeer geschikt bij veel verstoppingen

Diepte Reiniging

30 minuten | 60 minuten

Meerdere Diepte reiniging behandelingen met tussenpozen van 2 weken geeft meer resultaat!

Een Diepte reiniging van het gezicht is aan te raden bij personen die last hebben van veel verstoppingen.

Een Diepte reiniging is een behandeling bij schoonheidsspecialist Nathalie die wordt gestart met een goede reiniging van de huid. Daarna volgt het verwijderen van mee-eters evenals ontstekingen waardoor de talgklieren snel kunnen genezen. Maar ook gerstekorrels( Milia’s) kunnen worden verwijderd.

Het is een behandeling met goede adviezen en wordt aangepast aan uw vorm van Acne. De Diepte reiniging heeft altijd kans van slagen als de adviezen worden opgevolgd samen met goede huidverzorging voor thuis.

30 Minuten Diepte reiniging
  • Ook te boeken voor 60 minuten behandeling
  • Sugar soap reiniging
  • Miracle lotion
  • Verwijderen onderhuidse verstoppingen en comedonen
  • Black mask met salicylzuur
  • Dagcrème
 
Mee-eters, gerstekorrels en puistjes worden verwijderd bij een Diepte reiniging

Mee-eters, ook wel comedonen genoemd, zijn verstopte poriën. De poriën verspreiden talg en laten zweet door. Talg zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en je huidbarrière beschermt wordt.  Zonder talg raakt je huid uitgedroogd en is deze eerder vatbaar voor infecties of andere huidschade.

Gerstekorrels, ook wel milia’s genoemd, zijn kleine cystes gevuld met hoornschilfers(keratine) en talg afkomstig van de huid. Ze komen het meeste voor bij een extreem vochtarme huid. Op het moment dat de huid extreem vochtarm is dan gaat de huid zich beschermen tegen extra vocht afname. Hierbij kapselt het de hoornschilfer met de talg in. Meestal komen gerstekorrels rondom ogen en wangen voor. Het advies is om producten te gebruiken die de vochtbalans in de huid hersteld.

Puistjes, ook wel kleine huidontsteking genoemd, ontstaat door een ontstoken talgklier. Puistjes komen met name voor in het gezicht, op de rug en op de schouders. Vooral tijdens de puberteit en tijdens de zwangerschap hebben veel vrouwen last van puistjes. Het advies is producten te gebruiken die ontstekingsremmend zijn

 

 

 

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!
Beautique Nathalie Apeldoorn

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist