Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

PRX-T33 in Apeldoorn

PRX-T33 in Apeldoorn is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft

PRX-T33 in Apeldoorn

kuur van gemiddeld 5 behandelingen geeft mooiste resultaat

PRX-T33 in Apeldoorn, wat is dat eigenlijk?

PRX-T33 Skin Booster No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Beautique Nathalie in Apeldoorn  gebruikt deze gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Ervaar deze Skin Booster: het revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Een bijzondere Anti-aging formule, vooral de verouderde en verslapte huid, geeft PRX-T33 Skin Booster een optimaal effect in kuurverband.

Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig om het  uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder,voller en steviger. Na 5 behandelingen, wordt dit resultaat 6 tot 8 maanden vast gehouden! 

PRX-T33 Skin Booster werkt bovendien optimaal in synergie met andere intensieve behandelingen zoals Oxy Triple Treatment, Microneedling, Bio Pulse Therapie, etc.

Lees verder voor de  Contra indicaties en voorwaarden voordat u de PRX-T33 Skin Booster kunt ondergaan.

Afspraak inplannen

 
Installeer ook de app om via je telefoon een afspraak in te plannen!

Beautique Nathalie

meer dan een schoonheidsspecialist