Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Schoonheidssalon Apeldoorn de Maten

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Schoonheidssalon in Apeldoorn de Maten

Wilt u uw gezicht laten verzorgen of wilt u ongewenst haar verwijderen? Maakt u dan een afspraak bij Beautique Nathalie, de schoonheidssalon in Apeldoorn. Nathalie biedt diverse gezichtsbehandelingen aan die u kunt combineren met de deelbehandelingen. Uiteraard kunt u de deelbehandelingen ook los boeken.

Behandelingen de schoonheidssalon Beautique Nathalie

Beautique Nathalie is vooral gericht op huidverbetering. U kunt dan ook met vrijwel elk huidprobleem terecht bij haar schoonheidssalon in Apeldoorn. Zij biedt algemene behandelingen aan die geschikt zijn voor elke huid. Door eerst een huiddiagnose te stellen en de behandeling en de producten daarop af te stemmen, zal het beste resultaat behaald worden. Daarnaast zijn er behandelingen opgesteld om bepaalde problemen aan te pakken, zoals de acne behandeling. De Oxy Triple Treatment,PRX -T33 Skin Booster en bindweefselmassage zijn zeer geschikt als u de gehele conditie van uw huid wilt verbeteren. Bij de gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van verzorgingsproducten die een bewezen effect hebben. Tevens zijn de producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de huid niet irriteren. Ook kunt u bij Beautique Nathalie terecht voor meerdere deelbehandelingen. Hierbij kunt u denken aan het epileren van uw wenkbrauwen of aan het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen. Daarnaast kunnen diverse delen van het lichaam geharst worden. Tevens kan Nathalie huidoneffenheden verwijderen d.m.v coagulatie met het Tele’ Way Apparaat.

Behandeling boeken bij de schoonheidssalon Beautique Nathalie Apeldoorn?

U kunt een behandeling boeken bij de schoonheidssalon in Apeldoorn De Maten via deze website. Nadat u op ‘Informatie & boeken’ heeft geklikt kunt u een datum en een tijdstip selecteren. U heeft dan een afspraak ingepland. Wilt u meer weten over de schoonheidssalon Beautique Nathalie? Neemt u dan contact op met Nathalie via WhatsApp 06-21570179 of beautiquenathalie@gmail.com.

Beautique Nathalie Apeldoorn

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!