Afspraak maken? WhatsApp of bel naar 06 2157 0179
Nieuw adres: Ten Tije sport & wellness beleving Heemradenlaan 101 Apeldoorn

Gezichtsbehandeling Apeldoorn

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen

Gezichtsbehandeling in Apeldoorn

Heeft u last van huidproblemen of wilt u uw gezicht optimaal laten verzorgen? Maakt u dan een afspraak bij Beautique Nathalie voor een gezichtsbehandeling in Apeldoorn. Nathalie stelt op basis van een huiddiagnose een persoonlijk behandelplan voor u op. Na enkele weken of maanden kan de huidconditie aanzienlijk verbeteren.

De mogelijkheden voor een gezichtsbehandeling in Apeldoorn

Bij Beautique Nathalie kunt u altijd een passende gezichtsbehandeling in Apeldoorn boeken. Nathalie zal namelijk eerst een huiddiagnose stellen zodat zij precies weet waar uw huid baat bij heeft. Uw huid kan zo in een betere conditie komen. Elke behandeling bestaat uit een reiniging, het kiezen van het merk dat bij uw huid past, een peeling en het aanbrengen van een dagcrème. Daarnaast bevat elke behandeling andere stappen, zoals het verwijderen van verstoppingen, een masker en/of een bindweefselmassage. De basisbehandelingen zijn voor iedereen geschikt.

Wilt u juist een bepaald huidprobleem aanpakken?

Dan kunt u voor een specifieke behandeling kiezen. De dieptereiniging is gericht op het grondig reinigen van de huid, door onzuiverheden te verwijderen en door de dode huidcellen te verwijderen. De ‘Bindweefsel’ behandeling vermindert onder andere fijne lijntjes, acne, en couperose. Voor een anti-aging behandeling kunt u kiezen voor de Oxy Triple Treatment of PRX-T33 Skin Booster behandeling. Het vermindert een slappe huid en het gaat huidveroudering tegen. Voor het beste resultaat dient u om de paar weken een behandeling te ondergaan en thuis afgestemde verzorgingsproducten te gebruiken. Uw huid wordt dan optimaal verzorgd. Maar ook het verwijderen van huidoneffenheden is mogelijk bij Beautique Nathalie.

Wilt u een gezichtsbehandeling in Apeldoorn boeken?

U kunt via deze website eenvoudig een gezichtsbehandeling in Apeldoorn boeken. Onder het kopje ‘Huidverbetering’ kunt u alle behandelingen vinden. U klikt op ‘Informatie & boeken’ en dan vult u onder het kopje ‘Afspraak inplannen’ de gewenste behandeling, datum en tijd in. Wilt u meer informatie over de gezichtsbehandelingen? Mijn contactgegevens zijn 06-21570179 en beautiquenathalie@gmail.com.

Een gezonde schoonheid begint vandaag nog! 
Neem contact op, u bent van harte welkom!